Webhallen HQ 2.0

Huvudkontoret levlar upp

För Webhallens nya huvudkontor i Solna önskade man sig en arbetsplats som utöver att vara funktionell och trevlig samtidigt kändes lekfull och avslappnad. Viktigt har varit att få en miljö som avspeglar Webhallen som företag och i samspel med den nya grafiska profilen och butikskonceptet skapa en tydlig och stark identitet.

Inredningen präglas av blålila toner, blank metall och lekfulla inslag, Webhallens typiska blåa kulör en energikick i den annars nedtonade och sobra gestaltningen.

Kontorets kärna utgörs av ett torg med generösa sittytor och plats för samvaro och spel. I nedre plan huserar ”Config”, företagets teknikmecka och lab.

Total yta är 1800 m2 fördelat på två plan.

Webhallen Sverige AB grundades 1999 och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom spel och hemelektronik. Fokus ligger på e-handel men man har idag även ett tiotal butiker utspridda över landet.

I Config specialbyggs unika datorer efter kundens önskemål. En flexibel yta i mitten kan användas som såväl mötes-/fikarum som inspelningstudio där man tipsar om det allra senaste.
Andvändning Kontor
Byggår 2021-2022
Plats Solna
Beställare Webhallen AB